wandelingen

Home » wandelingen
Individuele en groepswandelingen ‘a la campagne’ in Frankrijk!

WANDELEN ZET LICHAAM EN GEEST IN BEWEGING! 

SAMEN WANDELEN we en worden er verschillende oefeningen ingezet en je zal zelf ontdekken dat de Natuur jouw huidige toestand weerspiegeld. Juist door te luisteren naar de stilte binnen onszelf, zal een innerlijke veranderproces starten. De aangeboden handvaten helpen je om sneller tot inzicht te kunnen komen. Ook na deze wandeling zijn de meest passende oefeningen altijd te gebruiken. 

Zelfinzicht en leren luisteren naar je intuïtie, daar gaat het vandaag om! Ben je toe aan een deze bijzondere wandeling?
De GROEPSWANDELING start vanaf de keukentafel na een gezamelijk kopje kruidenthee te hebben gedronken en een korte instructie gaan we van start. Het is de bedoeling dat je de wandeling en alle oefeningen individueel uitvoert. Zo wandel je op eigen tempo en de oefeningen worden afgewisseld met stilte momenten. De innerlijke veranderproces is per persoon verschillend. De wandeling wordt gezamelijk aan de keukentafel afgesloten. Na afloop neem je natuurlijk de meest prettige oefeningen mee om vaker tijdens je wandeling in te zetten. 
Wil je in alle rust wandelen en met een positieve afsluiting en nieuwe inzichten?