LICHTWERK

Home » LICHTWERK

We leven in een hectische tijd waarin ieder mens op de proef wordt gesteld. Juist nu komen donkere stukken en blokkades aan de oppervlakte. Soms schommelen emoties alle kanten op en voelt men zich niet meer in balans. Dan is het tijd voor schaduwwerk!

Met schaduwwerk start je een innerlijke schoonmaak. Alles wat je niet meer nodig hebt – alles wat ballast is – laat je los. Het veroorzaakt onrust waardoor je vastloopt.

Heb je NU de keuze gemaakt om aan de slag te gaan? Durf je werkelijk te kijken naar jezelf? Wil je je weer goed voelen en in balans? En weer een leuk, aardig mens zijn voor jezelf én je omgeving? 

Als je deze vragen met JA!” hebt beantwoord, neem je vandaag een goede en dappere beslissing. En natuurlijk is de stap ‘waar te beginnen’ soms heel moeilijk, maar met wat hulp gaat het zeker lukken. Allereerst heb je al een goede start gemaakt. Je bent op deze website terecht gekomen en niet voor niets, want toeval bestaat niet! En als deze eerste stap nu goed voor jou voelt, dan help ik je graag!

Het opruimen van ballast, het schaduwwerk is een heel mooi proces. Met wat moed spring je in het diepe, maar niet alleen. Want de Spirits staan al te popelen om met je aan de slag te gaan. Samen pakken we door en met een healing, een aantal duidelijke boodschappen ‘dragen’ de Spirits je door dit proces. In één sessie maak je al flinke stappen om daarna krachtig je eigen weg te vervolgen. Eerst moet je die vervelende ballast kwijtraken, zodat je je lichter voelt. Zo ontstaat er meer ruimte om bewust met beide benen weer op de grond te staan om de nieuwe sprankelende energie weer goed door je heen te voelen. 

Maar het aller-allerbelangrijkste is, dat je ontdekt wie je werkelijk bent: een liefdevol sprankelend mens! 

Ga je mee op deze grote innerlijke schoonmaak-reis?*

*de aangeboden innerlijke energetische schoonmaak-reis-sessies zijn ook geschikt voor een ouder met kind of een jongvolwassen.