OVER MIJ

Home » OVER MIJ

Welkom!

Ik ben Joyce Alexandra en zolang ik mij kan herinneren, ben ik gevoelig voor energieen. Uit eigen ervaring weet ik dat energieen je leven positief, maar zeker ook negatief kunnen beïnvloeden.

Tijdens mijn werk, het begeleiden en coachen van kinderen en (jong)volwassenen op verschillende (middelbare)scholen en in zorg- en welzijnsinstellingen, ontdekte ik onvoldoende tot de werkelijke kern van het probleem van een leerling of cliënt te kon komen. Doorgaans zag ik ook op de werkvloer en privé vaak mensen die niet lekker in hun vel zaten of amper functioneerden. Zij liepen vaak vast wat meestal werd veroorzaakt door hun (vaak onbegrepen) gevoeligheid, bevuilde energielichamen en/of geblokkeerde vastzittende energie. Met als gevolg: veel stress, onzekerheid en onrust.

Nu heb ik meer vrijheid om anderen te informeren over wat energie doet met de mens, waar hun blokkades zitten, waar het vandaan komt, maar nog veel belangrijker: hoe zij het zelf kunnen oplossen!

Samen met de Spirits helpen we anderen graag op weg. Dit doen we o.a. door kennisoverdracht, energetische healingen, het geven van praktische tips, een bijzondere wandeling in de natuur en nog veel meer. Zo hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het levensgeluk van anderen. Onze nadruk ligt vooral op het bewust maken van de innerlijke wereld in de mens zelf. Ja, dit ontwaken kan soms confronterend zijn, maar is vaak wel nodig om werkelijk tot bloei te komen.

Naast privéconsulten voor kinderen en (jong)volwassenen organiseer ik laagdrempelige workshops en trainingen om deze energetische technieken aan geïnteresseerden door te geven. Deze spirituele kennis heb ik voornamelijk van mijn moeder Ratna meegekregen. In het verleden had zij een spirituele school op Tenerife. Later ben ik bij haar in de leer gegaan, maar ook bij andere genezers, mediums en coaches in zowel binnen- als buitenland.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens voldoende mogelijkheden bezit om zijn of haar leven zo optimaal te veraangenamen. Onze aangeboden kennis en ook het integreren van praktische energetische technieken geven je de kans om nog meer uit je leven te halen!

Voel je welkom!

Joyce Alexandra

CV en werkend met: Mediamieke Trance Healing therapeut, regressietherapie, NLP en familieopstellingen, Luisterkindwerker, Gelukscoach, Reiki Master, magnetiseren, energetische reiniging, Nieuwetijdskindercoach/therapeut, wandelcoach, Bloem- en boomremedies, celzouten, het schrijven van zielsanalyses en werk altijd samen met mijn Spirits en vanuit een holistische benadering.